Universalkniv 16,5cm

Universalkniv 16,5cm
Art.nr. MAC JU-65-1
Minste antall: 1 stk

Den tynne, dobbeltfasede kanten på denne JU-65 kniven er ideel for å kutte og hakke de fleste grønnsaker. Den rette kanten gjør at hele bladets lengde kommer i kontakt med skjærefjølen uten å måtte løfte kniven. Den blir vanligvis brukt av japanske kokker som bruker Katsura-muki teknikken som er en japansk teknikk for å skjære tynne skiver av grønnsaker som daikon-reddik og agurker. Denne kniven kan brukes som en universalkniv for kjøtt og sjømat.

Knivbladet er laget av rustfritt stål med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Kniven er produsert og håndslipt av profesjonelle håndverkere fra Seki, Japans sverdsentrum. Seki er kjent for mer enn 700 års knivproduksjon. Skaftet er pakka tre og poleringen av skaftet gjør det svært motstandsdyktig mot fett, vann og oppvaskmiddel. Håndtaket vender noe mer oppover for å gi deg bedre komfort når du bruker kniven.

Kniven vaskes for hånd og tørkes godt etter bruk. Eggen kan slipes på keramisk slipestav, diamantsliper eller stein med en vinkel på 15 grader. Oppbevar kniven i en knivblokk eller på en magnetlist for å ikke skade eggen. Bruk ikke kniven på bein, harde emner eller frossen mat. Da brukes kniver som MAC har designet for dette.

Pris

Antall 1
Pris/stk 819,00
937,00

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Kosta Linnewäfveri
Kl Linen Cloth
Kl Linen Cloth

Fra 99,00 kr

Ng Fleecepledd
Ng Fleecepledd

Fra 219,00 kr

Oj Cast Iron
Oj Cast Iron

Fra 1 199,00 kr

Bath Mat Round
Bath Mat Round

Fra 399,00 kr